top of page
  • Foto van schrijverMotor World Tour

De laatste voorbereidingen

Bijgewerkt op: 30 apr. 2022


Om toch maar vooral de belangrijke dingen niet te vergeten zijn we alvast begonnen met alles bij elkaar zoeken.

Reserve onderdelen, gereedschap en kettingspray voor de gemotoriseerde vriendjes en muggenspray, verband en anti-diarree pillen voor onszelf.


Natuurlijk vragen we ons af of dat allemaal wel gaat passen in de tassen, want die lijken toch klein.


Echter als we bedenken dat de tassen in totaal 80 liter kunnen herbergen (8 emmers voor je begrip), dan zou het toch allemaal moeten passen.

Nog even contact zoeken met de Iraanse fixer om toch zeker te weten dat hij voorbereid is op onze komst. Als verrassing vraagt hij dan ook nog om een tablethoes en screenprotector voor hem mee te brengen, want die zijn in Iran niet verkrijgbaar. Dat wordt wel even wennen dat in sommige landen niet alle spullen te krijgen zijn, we zijn benieuwd naar hun eigen verhalen.


 

Vanuit MC Highway is er gevraagd of er een route is om ons nog een stuk te begeleiden. Met veel plezier hebben we een route in elkaar gezet waarbij we ongeveer 100 km vergezeld worden van MC Highway leden en andere bekende rijders. Voor de liefhebbers, we vertrekken op zondag 1 mei om 10:00 vanaf Pretcafé de Beurs in Horst.

In Remersdaal kunnen we gezamenlijk nog genieten van een lunch, waarna onze wegen zich gaan scheiden. Wij gaan de etappe van bijna 1700 km naar Ancona volbrengen in een kleine 4 dagen en de rest vind zijn weg weer naar huis.

 

Voor de thuisblijvers hebben we nog een Volg Ons flyer gemaakt die we de komende week zullen uitdelen aan diverse bekenden, Zie hieronder een filmpje daarvan (sorry voor de spoiler voor onze volgers als ze deze flyer ontvangen).92 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
rob en martin.jpg

Over ons

Je houdt van motorrijden en hebt de droom om nog eens een lange motorreis te maken naar China. Wat doe je dan?

 

Wij (Rob en Martin) hebben onze droom omgezet in een plan en vertrekken op 1 mei 2022 voor onze grote reis.

bottom of page